Remedis – un centru de diagnostic ca la carte


Sala de asteptare

Sala de asteptare


Am fost contactat de catre Remedis pentru a fotografia noul lor centru de investigatii. Acesta se afla in incinta Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila”, (sau mai pe scurt “Spitalul Militar”) din Calea Plevnei. Remedis ofera servicii medicale specializate in domeniul imagisticii medicale, precum si activitati de instruire si formare profesionala.

Pentru un necunoscator al domeniului, pot sa zic ca centrul respectiv arata “ca in vest” iar echipamentele sunt de-a dreptul nave spatiale :) Desigur, nu imi doresc sa ajung prea curand acolo intr-un alt context decat acela de a face fotografii.  Daca mergi ca pacient inseamna ca ai nevoie de un RMN sau o tomografie computerizata, ceea ce nu suna prea incantator.

In alta ordine de idei, a trebuit sa fac poze cu salile si echipamentele respective. Mai jos se regasesc si imagini facute in urma cu ceva vreme la un alt centru medical din Bucuresti – Promedica Diagnostic – unde se gasesc acelasi tip de echipamente dar mai cu “Ambient Experience” (veti vedea mai jos ce inseamna). Le-am pus in aceeasi galerie deoarece este vorba de acelasi client si de produse similare. Dificultatea a constat in a reda cat mai corect atmosfera, jocul de lumini si culori din incapere. Asadar, am folosit exclusiv de lumina disponibila si vazand ca oricat de “custom” as fi setat WB-ul, multitudinea de surse de lumina “pacalea” putin aparatul, m-am bazat pe faptul ca, la postprocesare, voi reusi sa redau exact experienta ambientala.

Galerie imagini

No comments yet.

Leave a Reply