Vera & Tudor – Trash the Dress

Trei zile intregi, o lista plina cu idei si scenarii, un cuplu minunat, o asistenta foto in persoana jumatatii mele mai bune, 3 localitati, doua geamantane si nu mai putin de 5 sedinte foto. Acestea au fost ingredientele secrete ale unui “Trash the Dress” prelungit, de tip foileton :)

Capitolul 1 – In staulul oilor

Prima destinatia a fost Fundata, in ideea unui scenariu rustic, asezonat cu oi, vaci si magari. Nu a trebuit sa cautam foarte mult, in spatele vilei la care ne-am cazat era o stana si fix la ora respectiva ciobanii mulgeau oile. Ca sa vezi nimereala! Dulaii care misunau imprejurul stanei nu erau in asentimentul nostru, insa ciobanii, oameni cumsecade, i-au potolit.

Am intrat asadar victoriosi in staulul cu oi, unde a avut parte o prima sedinta foto cu puternice accente olfactive. Nu mai trebuie sa mentionez ca am iesit plini de rahat de oaie si rochia saraca deja isi lua rolul in serios. Era vorba ca o distrugem, dar totusi nu din prima zi!

Click pe poze pentru versiunea marita :)

Capitolul 2 – Dimineata pe racoare

A doua zi dimineata ne-am sculat foarte devreme, mai precis in jurul orei 5:00 AM si am pornit catre Sirnea. Aici urma sa “tragem” cateva cadre mai romantioase, mai dulcegarii :) Trebuie si din astea, nu ai ce sa faci. Daca tot ne-am deplasat pana aici! Lumina era calda, perfecta, iarba moale si dealul pe care ne-am suit avea vedere atat la Bucegi cat si la Piatra Craiului. Merge luat teren de casa aici, nu glumesc.

Capitolul 3 – Calea ferata

Am pierdut trenul, asa ca am luat-o pe jos. Direct pe sine. O sedinta foto ad-hoc, neplanificata, dar cu atat mai interesanta. Claxoanele vesele ale camioanelor ce treceau prin apropiere ne-au aratat ca nu numai noi ne-am simtit bine.

Capitolul 4 – Calare pe fan

In drum spre Sighisoara eram toti cu ochii cat cepele dupa un camp fotogenic plin cu capite sau baloti de fan. L-am gasit dupa Brasov si l-am aprofundat timp de aproape doua ore. Nu era ora tocmai nimerita pentru pozat, dar nu prea aveam de ales, doar nu era sa campam aici.

Capitolul 5 – Orasul medieval

Iata-ne ajunsi si in Sighisoara, destinatie finala. Seara am studiat terenul (de la o terasa, desigur) iar dimineata la prima ora Vera a imbracat ultima oara rochia de mireasa, cel putin in aceasta calatorie.

Sfarsit

Multumesc Vera si Tudor pentru naturalete, giumbuslucuri, ideile bune si mai ales pentru rabdarea de care ati dat dovada atunci cand oboseala dadea tarcoale si ora mesei era de mult trecuta :)

Bonus

Unghiul mortii, pentru cunoscatori.
Pentru profani, este vorba de flying kick, lovitura patentata de Bruce Lee.

Lollipops, in episodul viitor (e deja pe Facebook :)

No comments yet.

Leave a Reply